Juvenes Print painotalo Joutsenmerkki, Hansel, Inspecta
KorttipaikkaKuvapaikkaVerkkokirjakauppaSähköiset tilauslomakkeet

Juvenes Print


Painamiseen ja tulostamiseen erikoistunut vaativan julkaisutoiminnan ammattilainen, todellinen täyden palvelun painotalo.

Juvenes Printin palveluverkosto kattaa koko maan. Hyvä palvelu, uusin teknologia ja virheettömät tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä.

Toiminta-ajatuksenamme on auttaa asiakasta julkaisutoiminnassaan sekä paino- ja monistustarpeissaan tarjoamalla kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä osaamista joko omissa tai asiakkaan tiloissa. Pyrimme tyydyttämään asiakkaidemme viestintätarpeita kokonaisvaltaisesti ja tätä varten olemme kehittäneet kokonaispalvelumallin, joka kattaa graafisen suunnittelun, monistus- ja painotyöt, jakelun ja myynnin.

Juvenes Printille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä oikeus käyttää Pohjoismaista Ympäristömerkin painotuotteissaan. Laadukkaassa toiminnassa on myös ympäristö otettu erityisesti huomioon.

Pyydä tarjous

UUTISIA

Hyvä Asiakkaamme
Suomen Yliopistopaino Oy (Juvenes Print) sulautui 31.10.2018 PunaMusta Oy:hyn. Sulautumisessa Suomen Yliopistopaino Oy purkautui yrityksenä. Yhteistyö jatkuu 1.11.2018 jälkeen kanssanne sovitun mukaisesti PunaMusta Oy:ssä.

Lue lisää

15.12 alkaen toimipisteissämme maksuna käyvät vain kortit
Tämän jälkeen missään Juvenes Printin toimipisteessä ei käsitellä enää käteistä.


Lopputöiden tilauslomake

Tilaa lopputyösi helposti tällä kaikkien yliopistojen ja ammattikorkeakoulujen yhteisellä lomakkeella.


Graduhinnasto on päivitetty
Katso uudet hinnat täältä (PDF)


Juvenes Printin Turun toimipiste löytyy myös Facebookista, käy tutustumassa:

Palaute
suomeksi
På Svenska