Juvenes Print painotalo Joutsenmerkki, Hansel, Inspecta
KorttipaikkaKuvapaikkaVerkkokirjakauppaSähköiset tilauslomakkeet

Juvenes Print


- SUOMEN YLIOPISTOPAINO OY

Painamiseen ja tulostamiseen erikoistunut vaativan julkaisutoiminnan ammattilainen, todellinen täyden palvelun painotalo.

Juvenes Printin palveluverkosto kattaa koko maan. Hyvä palvelu, uusin teknologia ja virheettömät tuotteet ovat toimintamme kulmakiviä.

Toiminta-ajatuksenamme on auttaa asiakasta julkaisutoiminnassaan sekä paino- ja monistustarpeissaan tarjoamalla kokonaisvaltaista ja asiakaslähtöistä osaamista joko omissa tai asiakkaan tiloissa. Pyrimme tyydyttämään asiakkaidemme viestintätarpeita kokonaisvaltaisesti ja tätä varten olemme kehittäneet kokonaispalvelumallin, joka kattaa graafisen suunnittelun, monistus- ja painotyöt, jakelun ja myynnin.

Juvenes Printille on myönnetty ISO 9001-laatusertifikaatti sekä oikeus käyttää Pohjoismaista Ympäristömerkin painotuotteissaan. Laadukkaassa toiminnassa on myös ympäristö otettu erityisesti huomioon.

Pyydä tarjous

UUTISIA

Tervetuloa kurssikirja ostoksille Cafe Alakuppilaan, Tampereen yliopistolle 29.8.-16.9.2016 ja TTY:lle Cafe Konehuoneelle 22.8.-9.9.2016. PoP Up kauppamme palvelevat Ma-Pe klo. 10:00-14:00
Juvenes Print - Suomen Yliopistopaino Oy:n liiketoiminta laajenee pääkaupunkiseudulle

Lue tiedote (PDF)


Juvenes Verkkokaupan ja Kampuskauppojen sekä Granumin toiminta siirtynyt Juvenes Print – Suomen Yliopistopaino Oy:lle 1.3.2015 lähtien

Lue tiedote (PDF)


TTY:n Kampuskaupan asiakastiedote:

Lue tiedote (PDF)


Juvenes Printin Turun toimipiste löytyy myös Facebookista, käy tutustumassa:


KALENTERIT 2016

Kalenterit vuodelle 2016 saatavilla Kuvapaikasta!

Klikkaa ja lue lisää: Tilaa kalenterit vuodelle 2016

Palaute
suomeksi
På Svenska